Eigen import

De teakhouten koloniale meubelen, die u in onze winkel vindt, importeren wij rechtstreeks uit Indonesië (Java). Hierdoor zijn de meubelen van zeer goede kwaliteit, zijn de prijzen zeer aantrekkelijk en geven wij 2 jaar garantie. Door onze eigen import kunnen wij ieder meubelstuk op maat laten maken zonder meerprijs. In de loop der jaren hebben wij teak maatwerk onze specialiteit gemaakt.

Recycled Teak

De teakhouten meubelen worden van oud teakhout gemaakt. Dit heeft onder meer als voordeel dat het hout nagenoeg is uitgewerkt en dat er geen bos hoeft te worden gekapt. Het hout wordt hergebruikt van oude schepen, huizen en bijvoorbeeld tuinbanken. Dankzij onze eigen import kunnen wij er ook op toezien dat onze hoge kwaliteit gerecycled teak ook wordt geleverd.

Onderhoud teakhout
Teakhout is van zichzelf een vettige en harde houtsoort. Dit betekent dat teakhout een laagje heeft dat vuil en vocht afstotend is.  Zoals op de afbeelding te zien is blijft vocht op de tafel liggen en trekt er dus niet in. Mocht er onverhoopt toch een plekje in uw meubelstuk komen dan is dit met groene zeep en een schuursponsje makkelijk weer te verwijderen.onderhoud teak

Er zijn ook middelen om uw meubelen te beschermen. In onze winkel in Druten en ons magazijn in Beuningen kunt u deze middelen vinden. Wij geven u graag advies over hoe u dit middel het beste kunt gebruiken.